Nordvesten Nr. 5

Ny utgave av nordvesten er på vei til deres postkasse. Kan friste med innhold fra Sunde IL og program for 17. Mai feiringen.

Dere kan laste ned bladet som PDF her.

Nordvesten Nr. 4

Ny utgave av nordvesten ute, mye kjekt innhold. Blant annet om Gosen revyen, rådyr bestanden i stavanger samt omlegging av vei ved Amfi Madla for å forbedre vann og avløp.

Du kan laste ned PDF versjonen av nordvesten her

Nordvesten Nr. 3

Mye kjekt å lese denne gang, bl.a. om planene for et nyt bydelshus som skal stå klart i 2019. Vi har også mye om nytt park anlegg ved Hafrsfjordbrua

Du kan laste ned en PDF versjon her.

Nordvesten Nr2

Mye kjekt å lese denne gang, bl.a. om planene for utvidelser av Madla bydel fra dagens 20.000 innbyggere til 31.500 om en del år…

Du kan laste ned en PDF versjon her.

Nordvesten nr. 9

Ny Utgave av Nordvesten på vei ut i deres postkasser. Blir mye blandet innhold som TV-Aksjonen, Kiellands monumentet, Madla IL, Beretning fra en Speiderleder i Madla Speidergruppe, samt våre faste menighets sider fra Sunde, Hafrsfjord og Madla.

Du kan laste ned en PDF versjon av Nordvesten her.

Nordvesten Nr. 8

Nordvesten nr 8 inneholder bl.a. artikler om Marius Samuelsen som vant Idol 2016, Bydelsvandring langs Hafrsfjord og Frilager ved Friheim.

Du kan laste Nordvesten ned som PDF her

Nordvesten 6, 2016

Ny utgivelse av Nordvesten med mye kjekt innhold fra 17. Mai, Fretex Madla i nye lokaler, åpning av Kvernevik Svømmehall, åpning av den nye turveien langs Hafrsfjorden. Menighetssider fra Sunde, Hafrsfjord og Madlamark med flotte bilder av årets konfirmanter.

PDF versjon kan lastes ned Her